6 Aralık 2008 Cumartesi

Homur Kriz Çıkarttı


2009 da 10.yılını kutlayacak olah HOMUR mizah dergisi doğurdu, nur topu gibi bir dergimiz daha oldu.
Gereksinim duyulduğu zamanlar çıkan HOMUR'un bundan sonra gene gereksinim duyuldukça çıkacak "KRİZ" adlı bir dergisi daha var.
"Homur KRİZ" adıyla çıkacak dört sayfalık dergimizde de homurdanmayı sürdüreceğiz.


Yayınlanan homur K R İ Z Mizah Dergisini sendikanın

http://www.birlesikmetal.org/homur.htm

sitesinde gazetenin Homur KRİZ bölümünde PDF formatından izleyebilirsiniz

H O M U R K R İ Z ÇIKARDI...... ......... ..

HOMUR Mizah ve Karikatür Gurubu K R İ Z adlı bir mizah dergisi daha çıkardı.Yeni dergi Tabdoit boyda kısmen renkli ve 4 sahife olacak.
HOMUR Mizah ve Karikatür Gurubunun Editörlüğünde çıkan KRİZ dergisi iki ayda bir DİSK Birleşik Metal İş Sendikası Gazetesi ile beraber yayınlanacak . KRİZ'in Birinci sayısının tirajı 15 bin olarak basıldı.
İlk sayının kapağını Çöken ABD emperyalizminin Dilenmesini karikatürize eden İlker Ekici'nin çizdiği kapak ta KRİZ'in logosunda Dinçer Pilgir'in bir çizgisi yeralıyor. İkinci Sahifede Birleşik -Metal-İş Sendikasını "KRİZLER ve KERİZLER" adlı krizi yorumlayan yazı ile SAvaş ÜNLÜ'nün hazırladığı "Dert Babası" köşesi yer alıyor. Ayrıca Kriz'i yorumlayan Canol Kocagöz ile Mustafa Yıldız'ın karikatürü yer alıyor.
Daha önce HOMUR Mizah Dergisinde Anayasası ve parası ilşe bayrağı ilan edildiği ve kurulduğu yer alan BÜYÜK HOMUR MİZAH CUMHURİYETİ'ndenAmerika Birleşik Devletlerinin istediği yardımı ve Büyük HOMUR Cumhuriyeti' nin ABD ye önerdiği Atay SÖZER'in MUHTEŞEM KRİZ'DEN Kurtulma paketiyeralıyor. Küçük Busch, Conderella RİCE,Obama, Prof Dr Akildane Herzekar, McCain'in ilginç fotomontajlı fotoğrafları ile Mustafa Yıldız'ın karikatürü yer alıyor.Arka kapakta Aziz Nesin'in KRİZ'i muhteşem bir şekilde anlatan "FARELER BİRBİRİNİ YER" isimli öyküsünü Devrim Demiral canlandırdı.DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Dergisi eki olarak içinde yeralan KRİZ'in Birinci sayısını Homur Mizah ve Karikatür Gurubu adına Atay Sözer,Canol Kocagöz,Devrim Demiral,Dinçer Pilgir,Emre Bakan,Ferit Turan,İlker Ekici,Lütfü Çakın, Muhammet Tunçsan, Mustafa Çalıkoğlu, Mustafa Yıldız, Savaş Ünlü hazırladılar.
Homur K R İ Z ile irtibat kurmak ve istemek içinhomur@hotmail. com adresinden ulaşabilirsiniz.BU sayıya http://www.birlesikmetal.org adresindende ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok: