12 Mayıs 2021 Çarşamba

Kutlu Adalı Bir Faili Meçhule Kurban Gitmişti

 


Suç örgütü liderinin ifşaatlarıyla gündeme gelen 1996 yılında  Kıbrıs'ta bir faili meçhule kurban giden gazeteci Kutlu Adalı anısına düzenlenen karikatür yatışmasının albümü.





Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği - Türkiye Karikatürcüler Derneği işbirliğiyle, "Kutlu Adalı - Faili Meçhul" ve "Kayıplar - İnsan Hakları" konulu iki ayrı karikatür sergisi Lefkoşa'daki AKM’nde açıldı... Sergilerin açılışına, Türkiye Karikatürcüler Derneği Başkanı Canol Kocagöz davetli olarak katıldı... (01-05 Eylül 1996 Lefkoşa)
 


“Kutlu Adalı-Faili Meçhul” konulu karikatür sergisi, Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği ve Türkiye Karikatürcüler Derneği işbirliğiyle, İstanbul'daki “Evrensel Kültür Merkezi”nde açıldı...  (15-30 Ekim 1996 İstanbul-Türkiye)
 

“Kutlu Adalı-Faili Meçhul” karikatür sergisi, Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği ve Türkiye Karikatürcüler Derneği işbirliğiyle, İstanbul'daki “Marmara Üniversitesi-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu”nda açıldı... (13-30 Aralık 1996 İstanbul-Türkiye)








2 yorum:

ali şur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ali şur dedi ki...

sedat peker kutlu adalı cinayetinde mehmet ağarı ima etti söylücem dedi daha söylemedi.