17 Nisan 2015 Cuma

Emek Karikatürleri İzmir'de

HOMUR Mizah Grubu ve İzmir Karikatürcüler Pltaformu (İZKAR) tarafından açılan Emek Karikatürleri sergisi 30 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında izlenebilir.
Afiş karikatürü: Vahit Akça
1 Mayıs, "Emek" Karikatürleri İle Karşılanacak...
Homur Mizah Grubu ve İzmir Karikatürcüler Platformu (İZKAR), Neşe ve Karikatür Müzesi’nde “Emek” karikatürleri sergisi açıyor. 42 çizerin 42 karikatüründen oluşan sergi, Mayıs ayı sonuna kadar açık kalacak. İşçinin ve emekçinin dayanışma, birlik ve mücadele günü olan 1 Mayıs’ı çizgileriyle karşılayacak olan karikatüristler, 30 Nisan 2015 akşamı verilecek kokteyl ile sergiyi açacak.


Sergi açılışında Canol Kocagöz ve İzmirli çizerler hazır bulunacak. Sergide yer alan 42 çizer:

Aslı Alpar, Aşkın Ayrancıoğlu, Atila Atala, Atay Sözer, Ayten Köse, Aziz Yavuzdoğan,Barış Baklan, Bayram Bağcı, Canol Kocagöz, Cemalettin Güzeloğlu, Coşkun Göle, Deniz Dokgöz, Ekrem Kılıç, Engin Boğaz, Ercan Baysal, İlker Nazcan, İsmail Doğan, Levent Dağaşan, Lütfü Çakın, Mehmet Saim Bilge, Mehmet Tevlim, Mehmet Zeber, Menekşe Çam, Murat Asın, Murteza Albayrak, Mustafa Bora, Mustafa Yıldız, Niyazi Yoltaş, Ömer Çam, Özge Ulu, Özhan Mercan, Raşit Yakalı, Saadet Demir Yalçın, Sadık Pala, Serkan Demir, Seyit Saatçi, Suha Bulut, Taner Özek, Tayfun Akgül,Turan İyigün, Vahit Akça, Yaşar Babalık.

Hiç yorum yok: