1 Temmuz 2012 Pazar

DİKENSİZ GÜL BAHÇESİ


    
   

    AKP HÜKÜMETİ DİKENSİZ GÜL BAHÇESİ İSTİYOR!

    AKP hükümeti emek ve demokrasi güçlerine yönelik saldırılarına azgınca devam ediyor. KCK operasyonu adı altında sabahın köründe sendikacılar gözaltına alınıp, sendika merkezleri polis baskınına uğruyor. Siyasi parti ve demokratik kitle örgütü yöneticileri gözaltına alınıyor, basın organları basılıp terör estiriliyor. Hükümet muhalefet güçlerini sindirerek, ülkeyi dikensiz gül bahçesi haline getirip sömürü ve talan düzenini emperyalizmin talepleri doğrultusunda sürdürebilmek niyetinde.

    Emperyalizmin kuklası haline gelen hükümet, ülkeyi savaşa sürüklemek isterken muhalefeti de yok etmek ve sindirmek gayretinde. Bir avuç kapitalistin çıkarları için ülkenin tüm doğal alanlarını sermayenin hizmetine sokup, suyu, ormanı, toprağı ve havayı metalaştırmayı hedefleyenler, Suriye’ye yönelik provokatif eylemleri ile yine sermayenin hizmetinde yoluna hızla devam ediyor.

    KESK’in, bu ülkenin en dinamik sendikası olarak bu ortamda hedef tahtası haline getirilmesi sermayenin partisi AKP açısından gayet normal. Kıdem tazminatlarına el koymaya, memuru ve işçiyi köleleştirmeye, eğitimi gericileştirip genç köle işçiler ordusu yaratmaya çalışanlara bunun cevabını emekçi halkımız mutlaka verecektir.

    Sermayenin ve onun iktidarının saldırıları her alanda sürüyor. Doğal alanlarımıza yapılan saldırı ile emek ve demokrasi güçlerine yapılan saldırılar at başı devam ediyor. Buna dur demek ve tüm saldırılara karşı topyekûn, tüm halk kesimleri ile birlikte mücadeleyi büyütmek artık ertelenemeyecek bir görevdir.

     
STHP
(Suyun Ticarileştirilmesine Hayır Platformu)

Hiç yorum yok: