30 Nisan 2020 Perşembe

Vefat ve Başsağlığı


Humurcuk ve Metal Karınca Dergilerinin yazı işleri müdürü arkadaşımız Sebahattin Gerçeker'in annesinin vefat ettiğini öğrendik kendisine sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz; ışıklar içinde uyusun.
 HOMUR MİZAH GRUBU

1 yorum:

Kayseri Emniyet Evden Eve Nakliyat dedi ki...

Kayseri Evden eve taşımacılık Firmaları

 Evden eve taşımacılık Kayseri nakliyat firması olarak eşyalarınızı titiz bir şekilde taşımaktayız. Kayseri evden eve nakliyat şirketimiz sizlere en uygun fiyat bu hizmeti yerine getirmektedir. Kayseri nakliye hizmetimiz ile birçok taşıma işlemini gerçekleştirdik.

Kayseri evden eve nakliyat

Hizmet kalitesini artırmaya devam eden ve bu konuda çözüm odaklı hareket eden çalışanlarımız, Kayseri evden eve nakliye konusunda yüzünüzü güldürüyor. Ev taşımaya karar veren herkes için en önemli konu ‘eşya güvenliği’ konusudur. Eşyaların taşınma esnasında zarara uğramaması için profesyonel evden eve nakliyat firmalarına ihtiyaç vardır. Yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz ve müşteri memnuniyeti kategorisinde ilk sırada yer alıyoruz. Profesyonel ev taşıma hizmeti sunuyoruz ve sorunsuz bir şekilde ev taşıma işlemi için ücretsiz ekspertiz hizmeti ile işe başlıyoruz. Bu hizmet sayesinde sorunsuz bir şekilde taşıma işlemi gerçekleştiriyoruz.